Verkoop

Benut het potentieel van je verkoopteam

Maak gebruik van ons platform en onze gedegen kennis van de huidige autokoper. Krijg meer grip op de customer journey met de gestructureerde benadering van de modules die bij het verkoopproces horen. En zorg er zo voor dat je bedrijf veel meer leads weet om te zetten naar echte orders.

Analytics Management
AM

Rapportage en management module, ontwikkeld voor automotive

Ontdek Meer
Campaigns Management
CM

Plan en realiseer effectieve multi-channel automotive campagnes

Ontdek Meer
Digital Presence
DP

Blijf in contact met klanten via gepersonaliseerde web- en mobiele apps

Ontdek Meer
Digital Sales Workplace
DSLS

Innovatieve lead opvolging en verkoopoplossing voor je automotive business

Ontdek Meer

Voordelen voor je verkoopteam

Het autokoopproces is in korte tijd flink veranderd. Met het OneDealer platform worden nieuwe aanvragen vanuit alle kanalen door een proces geleid, op basis van workflow. Dit wordt aangestuurd door je verkoopteam en voortdurend gemonitord door het systeem. Verlos je verkopers van administratieve rompslomp en geef ze de kans om te laten zien wat ze echt kunnen. En merk hoe doorlooptijden afnemen en orders toenemen.

  • Maximaliseer de efficiency van je sales team(s): Geen miscommunicatie meer. Je sales team werkt sneller en slimmer, dankzij een gecontroleerd aanvraagproces op basis van workflow. Hierdoor kun je scherper op leads reageren. Management en sales team werken nauw samen en zien voortdurend hoe verkoopkansen zich ontwikkelen.

  • Geef je klantbeleving een boost: Klanten ontvangen op het juiste moment gepersonaliseerde berichten die leiden naar een landingspagina met het specifieke aanbod.

  • Betrokkenheid van je team: Een intuïtieve user interface zorgt voor moeiteloze navigatie door een gestructureerd verkoopproces, automatisch gegenereerde documentatie en samenwerking.

  • Volledig op maat te maken: Het management kan gestandaardiseerde workflows definiëren en customizen in handmatige of automatische stappen – voor elk automerk, marktsegment, bron/kanaal of doelgroep.

  • De modernste technologie: Digital Sales Workplace is gebouwd met SAP-technologie. Dit garandeert extreme snelheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Uiteraard beschikbaar via de cloud.

Klaar om de digitale reis te starten en je klanten zorgeloze en flexibele mobiliteit te bieden?

Vraag een demo aan