Over ons2021-02-04T14:06:50+00:00

Wij helpen jou met je digitale transitie

Wie we zijn

OD Mobility is een dochteronderneming van OneDealer International GmbH en is opgericht om bedrijven in de Scandinavische en Noord-Europese regio beter van dienst te zijn. Samen heeft ons team meer dan 20 jaar ervaring in de automobielsector.

“We zijn er voor jou tijdens je reis naar digitale transformatie”

Onze missie en visie

Missie

OD Mobility helpt automotive retailbedrijven groeien en bloeien in de digitale economie. Ons platform biedt de perfecte basis voor het lanceren en optimaliseren van jouw digitale transformatietraject voor elk verkoop- en aftersalesproces in de automobielsector. We ontwikkelen voortdurend tools die onze klanten helpen de verkoop te verhogen, de efficiëntie te verhogen en een onvergetelijke klantervaring te bieden.

Visie

We willen wereldwijd de toonaangevende leverancier zijn van autoverkoop- en aftersales-software. Dit wordt bereikt door essentiële digitale platforms te bieden voor ambitieuze, moderne bedrijven die zich inzetten voor digitale transformatie.

Aangedreven door kennis

Wij zijn van mening dat autodealers gebruiksvriendelijke, innovatieve oplossingen verdienen die een echte ROI opleveren. Daarom verwijderen we technische belemmeringen die bedrijven zouden kunnen weerhouden van digitale transformatie. De kennis en uitgebreide ervaring van ons team zorgen ervoor dat we je kunnen helpen bij elke stap van je transitie.

  • Meer dan 20 jaar auto-ervaring

  • Toegewijde teams voor Nederland en Scandinavië

  • Een trots lid van de OneDealer Group

  • Nauwe werkrelaties met grote OEM’s over de hele wereld

  • Intern ontwikkelteam voor OEM-systeemintegratie

  • Toegewijd en toegewijd aan het verbeteren van de auto-industrie

Wat mensen over ons zeggen

Voor het eerst ben ik zeer positief verrast door de algehele functionaliteit, de flexibiliteit en het hoge niveau van integratie en bruikbaarheid van een IT-systeem.

Peter Andreas,, Schloz Wollenstein GmbH & Co. KG – GM

Bij Autohaus BMW Melkus is het erg belangrijk om onze kerncijfers in één oogopslag op één dashboard te volgen. De samenwerking met de collega’s van OneDealer is altijd positief geweest. Onze vereisten hebben altijd prioriteit gehad en de reacties waren spectaculair snel. Ik werk elke dag met de oplossing en krijg mijn kerncijfers veel sneller dan voorheen. Bovendien heb ik de mogelijkheid om mijn tabellen te maken met aanvullende cijfers van klantgegevens, wat mijn evaluaties helpt. Met OneDealer Analytics bovenop ons bestaande DMS kregen we een krachtige evaluatietool die een snel overzicht geeft van de resultaten bij de dealer. Ik kan OneDealer Analytics ten zeerste aanbevelen aan elke autodealer.

Sven Witting, Vestigingsmanager BMW Autohaus Melkus

Met ‘OneDealer Campaigns’ hebben we het potentieel van het klantenbestand van het hele land ontsloten en onze campagnes uitgevoerd in de buurt van de automatische piloot. Na het opzetten van onze campagnescenario’s ontvingen alle klanten van het bedrijf automatisch op het juiste moment automatisch gepersonaliseerde e-mails, sms’jes en telefoontjes. Als gevolg hiervan bezochten klanten onze dealers met minimale inspanning, terwijl we allemaal een duidelijk beeld hadden van de exacte ROI van elke afzonderlijke campagne, voor elke afzonderlijke dealer.

Nikos Sissopoulos, Senior Manager Sales & Marketing Mercedes-Benz Hellas SA

Het OneDealer team begrijpt de noodzaak om digitaal te transformeren binnen de automotive retail branche. De volledig op maat gemaakte Digital Sales Workplace oplossing heeft ons geholpen om greep te krijgen op het verkoopproces en belangrijke dealer business functies te automatiseren. De acceptatie door werknemers was vanaf dag één al boven verwachting. VW-standaards zoals de RSE-filosofie passen naadloos binnen OneDealer, en het platform laat zich eenvoudig integreren met VW’s Group Services.

Christos Drakos, IT Manager, Kosmocar S.A.

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwste en slimste advies, trends en analyses van onze branche-experts

Klaar om de digitale reis te starten en je klanten zorgeloze en flexibele mobiliteit te bieden?

Vraag een demo aan