FM

Fleet Management

Een cloudoplossing voor groot en klein wagenparkbeheer

Haal het maximale uit jouw wagenpark en reduceer de operationele kosten

Ons voertuigbeheer platform helpt je om je wagenpark altijd en overal te managen (ongeacht omvang of complexiteit), de veiligheid te waarborgen en te voldoen aan preventieve onderhoudsvoorschriften. De krachtige functies raken elk aspect van het management, zoals het monitoren van onderhoud, bijtanken en kosten. Je kunt flink besparen op je administratiekosten en je focussen op het belangrijkste: de groei van jouw automotive bedrijf.

Plan een demo

Belangrijkste voordelen

  • Geef je rendement een boost. Diep in je wagenpark schuilen latente inkomsten. Ons systeem helpt je om ze te vinden en je winst te maximaliseren.

  • Waarborg de veiligheid van je wagenpark. Ons platform geeft een totaal overzicht over de status en veiligheid van je hele wagenpark.

  • Behoud de controle. Gebruik onze uitgebreide mogelijkheden, big data analytics en het 360o klantinzicht om je bedrijf te laten groeien – op je eigen manier.

  • Neem gefundeerde beslissingen dankzij inzichten vanuit analytics. Direct beschikbare, tot op de minuut accurate prestatiedata en analytische informatie met veel potentie is altijd maar één klik verwijderd.

  • Volledige integratie met bestaande systemen. Ons platform vormt de kern van je bedrijf, maar is ook DMS-onafhankelijk en kan via open standaarden met je bestaande systeem communiceren. Volledige integratie en technisch schaalbaar.

Belangrijke functionaliteiten

  • Telematica. Onze innovatieve telematica service levert waardevolle real-time voertuigdata aan de wagenparkbeheerders. We combineren GPS met on-board diagnoses en opnames. Zo krijgt je totale controle over waar je auto’s zich bevinden en ontvang je direct feedback over hun status, snelheid en rijgedrag – en dat allemaal vanaf één beeldscherm.

  • Complete functies voor de wagenparkbeheerder. Ons platform is ontwikkeld om je te helpen bij het managen van elk type wagenpark, van deelauto-wagenpark tot en met vervangings-, leen-, en proefritauto’s. Profiteer van krachtige tools die elke uitdaging graag aangaan, compleet met onderhoud, aftanken en kostenoverzicht.

  • Specifieke schoolbus oplossing. Als je een schoolbusbedrijf runt, vind je in ons platform een speciale toolset waarmee je je hele operatie efficiënt kunt managen, gekoppeld aan een onderhoudende mobiele volgapp voor ouders.

  • Speciale voorzieningen voor openbaar vervoer. Werk je voor een gemeente of andere overheid en beheer je een openbaar vervoervloot? Ons platform versnelt jouw digitale transformatie, brengt deze in lijn en maakt deze efficiënter en burgervriendelijker.

Fleet Management in actie

Klaar om de digitale reis te starten en je klanten zorgeloze en flexibele mobiliteit te bieden?

Vraag een demo aan