ES

E-Shop

Het complete online verkoopplatform voor autodealers

Ontdek gloednieuwe doelgroepen. Ga open als online dealer, maak een match tussen kopers en je aanbod, en verkoop wat je maar wilt – vandaag nog!

De automotive branche verandert snel en de online marktplaats is relevanter dan ooit. Ons eCommerce platform biedt alles wat je nodig hebt om je automotive shop te starten, te runnen en te laten groeien. Daarbij helpen we je om werkelijk álles online te verkopen, van nieuwe en gebruikte voertuigen tot reserveonderdelen en autoaccessoires. Het platform is volledig op maat te maken voor je eigen merk en heeft alles in zich om de klantenloyaliteit te vergroten. Je zult je afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund.

Plan een demo

Via de OneDealer E-Shop kunnen je klanten voertuigen, onderhoud, reserveonderdelen en accessoires bestellen vanaf elk apparaat. Voortdurend omgeven door je merk, krijgen ze een unieke omnichannel winkelervaring en blijven ze loyaal tot lang na hun aankoop.

Nieuwe of gebruikte auto’s

Help klanten om hun ideale nieuwe of gebruikte auto te vinden én te kopen – en snel ook.

Wielen en banden

Ons platform maakt klantaankopen zo eenvoudig als ze voor iedereen zouden moeten zijn.

Onderdelen en accessoires

Verhoog de levenslange waarde van iedere klant en bied hem de kans om eenvoudig onderdelen en accessoires te kopen via jouw webshop.

Service

Nooit meer wachten aan de telefoon vanwege overvolle recepties. Dit is onderhoud plannen voor het digitale tijdperk!

Mobiliteit

Bied je klanten de mobiliteit die bij hen past. Wij maken Car Sharing en Rental on Demand service toegankelijk met een druk op de knop.

VideoChat & co-browsing

Zorg voor de perfecte koopervaring door je klanten real-time te helpen om hun aankopen af te ronden.

Waarom OneDealer E-Shop?

  • Omnichannel marketing automatisering: Breid E-Shop uit met omnichannel campagnes en verkoop aan de juiste doelgroep op het juiste moment. Bereik specifieke klantgroepen met relevante promoties via een mix van digitale én traditionele marketingkanalen, dankzij de meest complete toolbox die ooit werd ontwikkeld voor automotive marketing.

  • Simpele installatie… snelle ingebruikname: Je zult weinig last hebben van het installeren van E-Shop en het zal je werkzaamheden zeker niet verstoren. We helpen je snel op weg en vervolgens kan je team uitkijken naar een toegankelijk en intuïtief systeem dat vertrouwd aanvoelt en iedereen zeer snel in de vingers heeft.

  • Beschikbaarheid, schaalbaarheid, snelheid… en toch een lage TCO: E-Shop profiteert van een bedrijfsbrede SAP-architectuur die zorgt voor maximale beschikbaarheid en grenzeloze schaalbaarheid tegen een verrassend lage TCO (Total Cost of Ownership). Je kunt kiezen voor installatie in de cloud of op je locatie, zodat je zeker weet dat E-Shop altijd meegroeit met je bedrijf.

Hoe doen we het?

  • Bereik een wereldwijde doelgroep en bied je diensten aan iedereen aan: Onze E-Shop kent geen grenzen, dankzij functionaliteit in vele talen, muntsoorten en warehousing.

  • Naadloze integratie: Kies tussen onze standaard OneDealer DMS componenten of integreer probleemloos met je bestaande DMS of ERP. Onze E-Shop biedt een ruime selectie aan direct actieve integraties, van betaalpoorten tot transport en fulfillment, orders volgen, big data analytics, helpdesk ondersteuning en nog veel meer.

  • Visuele identificatie van auto-onderdelen: Krijg toegang tot krachtige zoek- en filterfuncties om onderdelen te lokaliseren, dankzij een intuïtieve, interactieve en uiterst visueel interactieve web interface.

  • Voorraadbeheer: Beheer ruime voorraden en intensieve online traffic, en creëer tegelijkertijd een consistente, boeiende en plezierige klantervaring .

E-Shop marktplaats in actie

Klaar om de digitale reis te starten en je klanten zorgeloze en flexibele mobiliteit te bieden?

Vraag een demo aan