DSRV

Digital Service Workplace

Bied een moderne servicebeleving waar jouw klant blij van wordt.

Ons service platform is gebaseerd op workflow. Het helpt je sneller en slimmer te handelen, terwijl de klant een gepersonaliseerde service-ervaring krijgt.

Digitaliseer je gehele service werkplaats en bied klanten een traject dat volledig aansluit bij hun behoeften – van het inchecken van het voertuig en het digitaal volgen van elke onderhoudsbeurt tot het op de hoogte houden van de klant. Het service platform genereert automatisch een rapportage van de werkzaamheden en deelt die automatisch met de klant. Je team hoeft nooit meer omslachtige onderhoudspapieren bij te houden dankzij de Digital Service Workplace.

Plan een demo

Belangrijkste voordelen

 • Een eigentijdse servicebeleving: Bied je onderhoudsklanten een digitale, toegankelijke, klantvriendelijke en interactieve servicebeleving.

 • Houd de klant op de hoogte: Betrek je klanten bij het onderhoud van hun voertuig via Messenger en e-mail berichten. Stel hen in staat om hun problemen digitaal te delen, de voortgang van het onderhoud te volgen en te communiceren over belangrijke beslissingen of onvoorziene omstandigheden.

 • Online afspraken met transparante tarieven: Geef je klanten de kans om online het onderhoud in te plannen, onderhoudspakketten met heldere tarieven te selecteren, breng- en ophaalmomenten aan te geven en flexibel te betalen.

 • Automatische documentatie: Jouw team hoeft nooit meer omslachtige onderhoudsformulieren in te vullen, omdat het volgen van werkzaamheden en het genereren van rapportages automatisch gebeurt. De resultaten kun je vervolgens gemakkelijk delen met je klanten via hun favoriete kanaal.

 • Samenwerking: Met behulp van aanpasbare workflows en communicatietools werken verkoopteams, serviceteams en het management naadloos samen.

 • Snelle implementatie – eenvoudige leercurve: Digital Service Workplace is supersnel te implementeren en ongelooflijk eenvoudig in gebruik.

 • Krachtige Cloud technologie: Jouw data zijn volkomen veilig in de Cloud, dankzij de modernste SAP-technologie achter de schermen.

Belangrijkste functionaliteiten

 • Kentekenherkenning: Kentekens van voertuigen worden automatisch herkend zodra ze je werkplek binnenrijden.

 • Digitale eerste voertuigcheck: Voorkom onaangename verrassingen dankzij een voertuiginspectie rondom tijdens het inchecken.

 • Flexibele service workflows: Aanpasbare processen voor eenvoudige navigatie, taakverdeling en het volgen van de voortgang. Gebruik onze voor-ingestelde workflows voor een snelle start of maak ze zelf op maat.

 • Belangrijke DMS-kenmerken en -integraties: Digital Service Workplace is ERP- en DMS-onafhankelijk en laat zich naadloos integreren binnen je bestaande systemen. Denk aan het maken en managen van werkberichten, OEM-integratie, het inventariseren en bestellen van reserveonderdelen en nog veel meer.

 • Voortgang updates voor je klanten: Maak je klanten blij en houd ze op de hoogte met automatische updates over de voortgang van het onderhoud. Dit kan via e-mail of hun favoriete berichtenplatform. Zo kun je ook snel communiceren over goedkeuring als je tijdens het onderhoud ad-hoc problemen tegenkomt.

 • Service analytics: Diepgaande business analyse en rapportage tool.

 • Overal en vanaf elk apparaat: Toegankelijk via de Cloud, compatible met desktops, laptops, tablets en smartphones, en altijd beschikbaar.

Digital Service Workplace in actie

Klaar om de digitale reis te starten en je klanten zorgeloze en flexibele mobiliteit te bieden?

Vraag een demo aan