CS

Car Sharing

Investeer in mobiliteit van de toekomst

Doe mee met de mobiele revolutie en draag bij aan een groenere maatschappij

We bieden Car Sharing Management als een SaaS applicatie voor nieuwe mobiliteitsproviders, dealernetwerken, verhuur & leasekantoren en bedrijven met een wagenpark. Ons platform draait Car Sharing Management onder jouw merknaam en past het helemaal aan conform de vereisten van jouw klantenbestand. Het platform is meertalig en compatibel met elk type voertuig.

Plan een demo
Bekijk de video

Belangrijkste voordelen

  • Benut je wagenpark maximaal: Auto’s die stilstaan kosten je bedrijf elke minuut geld. Waarom laat je ze niet rijden en geld voor je verdienen?

  • Profiteer van een groeiende markt: Car sharing wordt gezien als dé toekomst van stadsvervoer en biedt tal van winstgevende kansen voor bedrijven zoals die van jou.

  • Een sublieme gebruikersbeleving: Bied rijders een snelle en intuïtieve mobiele app-ervaring, van gebruikersregistratie tot voertuigkeuze, reservering, rijden en facturering.

  • Meertalig: Bereik een wereldwijde doelgroep en stel je Car Sharing service beschikbaar aan iedereen, zonder taalbarrières.

Belangrijkste functionaliteiten

  • Soepele reservering in 2 klikken: Rijders kunnen hun favoriete voertuig in de buurt lokaliseren, reserveren, openen met hun smartphone en wegrijden.

  • Diverse rijvarianten: De deelauto’s kunnen op diverse manieren opgehaald en weggebracht worden: op dezelfde locatie, bij een aantal vaste servicepunten of in geselecteerde parkeergelegenheden.

  • Flexibele tarieven: Stel de gewenste tarieven af op dynamische voorwaarden, waaronder locatie en begrensde geofencing.
  • Operator platform: Een complete toolbox voor jouw Car Sharing bedrijf, van voertuigmanagement en onderhoud tot tarieven, facturering, back-office functionaliteit en rapportage. Onze flexibele API laat zich eenvoudig integreren met jouw ERP.

  • Telematica en analytics: Controle-units in elke auto verzenden locatie- en andere realtime data via het gsm-netwerk. Samen met historische data worden deze verwerkt in ‘big data analytics’ voor wagenparkgebruik, onderhoud en statistieken met inzoomopties.

Car Sharing in actie

Klaar om de digitale reis te starten en je klanten zorgeloze en flexibele mobiliteit te bieden?

Vraag een demo aan