CM

Campaigns Management

Complete toolbox voor digitale marketing voor dealers

Plan and realiseer effectieve multi-channel automotive campagnes

Bereik je totale doelgroep, reduceer bureaukosten en boost je business met Campaigns Management. Bouw aan een betrokken klantenkring en stuur pakkende, gepersonaliseerde marketing boodschappen op precies het juiste moment. Met het platform kun je de campagnes op de juiste contactmomenten sturen gebaseerd op automotive data, van leaseafloop tot het volgende onderhoudsmoment.

Plan een demo

Belangrijkste voordelen

 • Eén platform, doorlopende campagnes, meerdere kanalen: Bereik specifieke klantgroepen met relevante promoties en laat meerdere marketingkanalen samenwerken om je doel te bereiken. Benader je klanten met effectieve marketingstrategieën. Je bespaart tijd en geld door de inzet van de meest complete toolbox ooit waarmee je alle campagnes kunt managen en monitoren. Alleen het creatieve werk wordt overgelaten aan de bureaus.

 • Vergroot de klantloyaliteit: Creëer specifieke doelgroepen op basis van bestaande klantdata, stuur doeltreffende communicatie en vergroot de loyaliteit van jouw klanten. Maak daarnaast gebruik van automotive klantcontactmomenten (zoals het volgende onderhoud of datum leaseafloop) om gepersonaliseerde marketing boodschappen te communiceren op exact het juiste moment.

 • Realtime monitoren van resultaten, vanaf de eerste marketingcommunicatie t/m de klantaankoop: Krijg volledige controle over je marketing campagnes door eenvoudig de resultaten te monitoren, van elk systeem dat klantenactiviteit volgt.

 • Weet exact wat elke campagne u oplevert: Door Campaigns Management te integreren met andere modules van het Platform én met je DMS and CRM, krijg je direct inzicht in de ROI van elke campagne. Ook coördineer je eenvoudig alles wat nodig is om de doelstellingen te bereiken die de importeurs of leveranciers stellen.

 • Maak een eind aan dubbele data en voorkom irritatie bij je klant: Maak een eind aan ongecoördineerde marketingboodschappen en combineer campagnedata vanuit alle bestaande systemen met behulp van één- of tweerichting synchronisatie van klant-, voertuig- en andere bedrijfsdata.

Belangrijke functionaliteiten

 • E-mail: Stelt marketing teams in staat om moeiteloos pakkende, gepersonaliseerde meertraps e-mail campagnes te creëren en ontvangststatistieken, open rates en kliks (CTR) te monitoren.

 • SMS: Gepersonaliseerde tekstberichten. Stuur sms-berichten met je eigen merk of bedrijf als afzender. En laat langere teksten automatisch verdelen over meerdere berichten zodat je berichten goed door de klant ontvangen worden.

 • Google Ads: Krijg complete controle over je begroting, kosten per klik en de campagneduur zonder een Google Ads expert te hoeven worden.

 • Facebook Ads: Creëer uiterst gerichte advertenties op basis van locatie en interesse, en manage elk aspect van iedere Facebook promotie.

 • WhatsApp: Of je nu reageert op een vraag over een voertuig, een serviceafspraak of een proefritaanvraag van een klant: als team reageer je altijd sneller met WhatsApp berichten.

 • Briefpost: Je kunt heel eenvoudig gepersonaliseerde mailings printen of laten drukken. De data van het postkantoor kun je importeren in het systeem.

 • Call Center: Stel je doelgroep samen, maak het belscript en stuur het naar de applicatie van je callcenter bureau of naar de Call Center module.

Campaigns Management in actie

Klaar om de digitale reis te starten en je klanten zorgeloze en flexibele mobiliteit te bieden?

Vraag een demo aan